Proefperiode onbeperkte toegang €1 de eerste week

Maak gebruik van een promotionele proefaanbieding om de diensten van de elptoo.nl assistant te testen. Promotieaanbieding geldig tot 30/11/2021. Na de proefaanbieding en zonder opzegging tijdens deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd voor €39 per maand. Bekijk de gedetailleerde voorwaarden van de aanbieding onderaan deze pagina.

Uw Elptoo Multi-Service Conciërge-Service

Krijg onmiddellijk hulp van onze persoonlijke assistent bij de proefaanbieding, zodat u onbeperkt toegang heeft door het volgende in te vullen:

Elptoo, uw persoonlijke assistent. 


Binnen een paar seconden beschikt u via de mobiele app of de site over een chat waarin u uw aanvragen kunt  doen die in recordtijd  worden behandeld. Tevens kunt u via een direct telefoonnummer de meest veeleisende verzoeken indienen bij uw persoonlijke assistent.


Het platform heeft meer dan 50  servicecategorieën en staat ook tot uw beschikking voor overige verzoeken. Door het netwerk van partners en gekwalificeerde leveranciers bespaart u met Elptoo tijd in alle situaties. Dingend of niet., 24 uur per dag, 7 dagen per week. Elptoo voor een nieuwe ervaring van persoonlijke service!